. Link: http://molkan.se/2008/12/15/fallande-sno-pa-din-blogg-bloggse/#ixzz1f2Lz6ZhU tooveelindgren -

Natti natti


bild tagen från i söndags

När jag kom hem från träningen ikväll hade mamma gjort en grymt god fruktsallad, lycka!
Imon blir de stan med ellis, hörs imon!
godnatt :)

Härliga Halmstad



Det är nu man gillar Halmstad bäst, när solen skiner !

Innan idag fixade jag och några andra en sak till kamratstödjaremötet imorgon, nu ska jag äta lite och sedan vidare till träningen :)
ikväll är det Top Model Sverige, jag missar det eftersom jag är på träning, men innan jag ska sova ska jag kolla på det på tv3 play !
puss

VILL HA




gash så snyggt.....
om ni undrar något vart plaggen kommer ifrån och hur mycket de kostar, är det fritt fram att kommentera :)

Nachotallrik á la Tove




Jag har aldrig gjort nachotallrik innan så ikväll gjorde jag det. Det blev faktiskt väldigt omtyckt, jag tycker nästan det är godare än tacos. Men nu ska jag bara ta de lugnt innan jag går och lägger mig :)
ha de bra !

Måndag



När jag kom hem gjorde jag mig en smoothie och tog det lite lugnt och pluggade lite. Har inte gjort så mycket idag men nu så ska jag ut på en joggingrunda, fast egentligen orkar jag inte alls.
men men, ha det bra

Mölle




Jag Anna och Sara drog till mölle sen, sjukt gooottt!
nu sitter jag och lyssnar på lite musik och bara tar det lugnt, inte långt kvar till påsklovet, längtar!!!
ha en fin söndagskväll♥

Tidning+glass



Nu sitter jag här med min calippo shots och tidning och chillar. Nu ska jah bege mig mot mathilda och käka lite lunch innan vi drar till sara och möter upp dem andra och går på en mysig powerwalk vid stranden. hörs sen, puss!

Härliga lördag




hallo! Idag var jag och pappa på lite ärenden i stan. Vi tog en underbart god lunch också, supermysigt! Men kan inte skriva här vilka ärenden vi fixade för det är en överraskning till mamma, och man vill inte riskera ifall hon skulle gå in här :)
Nu ska jag skynda mig till Sara där Felina är. Vi ska båda sova över!
ha det bra !

Torsdag



Hej på er! Idag var jag i stan med Anna och Bella, vi tog en fika på hello, om ni inte har smakat deras smoothies så måste ni verkligen göra det, sjukligt goda! sedan gick vi bara runt i affärer och chillade. Nu ska jag plugga lite och bara ta det lugnt. vi hörs!

5 Mars


en behind the scenes bild haha

Heej! Idag är det måndag vilket betyder tråååååååk. Jag har inte så mycket att skriva eftersom jag inte har gjort så mycket. Tog en tur till farmor och farfar innan och nu ska jag plugga. Gissa vem som har namnsdag idag?
jo JAG (Tove heter dagen) , hehe :)
så det blir att käka något extra gott ikväll. Ha det så bra !

Photoshoot














Här är några av många bilder!

Igår




Gårdagen började med att jag riktigt sov ut, vid ungefär halv två cyklade jag till Sara och sen kom även felina, vi gick ut och fottade lite vårbilder som kommer upp snart och efter det stack vi ut på en härlig powerwalk. Vi gick till Tylösand! Det var jättehärligt måste jag säga. När vi kom hem så gjorde vi en härlig fruktsallad med massor av olika sorters frukter. Den var supergod! Sen stack jag hem och gjorde iordning lite och sen kom dom hem till mig och kollade på melodifestivalen och beställde pizza och bara hade det mysigt!
En perfekt lördag!

puss

RSS 2.0