. Link: http://molkan.se/2008/12/15/fallande-sno-pa-din-blogg-bloggse/#ixzz1f2Lz6ZhU tooveelindgren -

Sjuk

var ett tag sedan jag var sjuk, så de var väll dags nu.., hoppas på att komma tillbaks imon!

vi hörs


Hemma



Hej! nu är jag hemma från skolan, det har inte varit en rolig dag om man säger så.. huvudvärk,trött som in i satan osv. Men jag ville ändå vara kvar eftersom vi hade prov på eftermiddagen och jag ville få det gjort!
Nu ska jag bara vila och tagga träning som börjar halv åtta. Ska leta upp det jag ska ha på mig imon i skolan när det är julpyssel!

ha det så bra .

puss!

Bokeh




Fotograf: Tove Lindgren-Jansson (jag)
Kamera: Sony a290


Önskelista



Hollister skjorta       Mobilskal       Hollister hoodie       Leilas receptbok cupcakes       Mobilväska       Pengar  

Hollister sweater  ♥

Det är min önskelista inför främst julen (fyller ju år om ungefär 1 vecka!)

Plugg




Hej! nu är jag hemma från skolan, och nu står det plugg på schemat..
har SO prov imorgon!

hörs sen

puss

Nytt



Bikbok- 249:-

Regn



Nu är jag hemma från gudstjänsten och konfaträffen, jag kan ju inte direkt påstå att det var kul att gå upp halv nio en söndag för att gå till kyrkan. Men nu sticker jag och en kompis till gymnastikenshus , sedan blir det att fixa en sak till skolan !

puss

Första advent



Hej! idag är det första advent som ni säkert visste. Man känner verkligen att julen snart är här, inte när man tittar ut genom fönstret men med alla ljus och stjärnor i fönstrerna!

så glad första advent eller vad man säger!

puss

Ben&Jerry's



Nu har jag laddat upp inför kvällen med ben&jerry's . En vän skulle egentligen komma hit o kolla lite på film och sånnt men hon är tyvärr sjuk, krya. Men då blir det att kolla lite film och ha det lite mysigt med familjen istället. Ska upp tidigt imon för konfirmation. Jättekul verkligen. Idag har det varit en stressig dag, direkt efter jag sålt tidningarna så åkte jag inte till bendt bil för att se halmstad frigymnasters årliga uppvisning, men kom försent så hann inte se.. sen åkte jag och några till i till stan för att äta och sen direkt till träningen. Så lite stressigt har det varit!

Men ni får ha en kul lördagskväll !

puss

Ny cykel



Min vägg



Hej på er! för ett tag sen så beställde jag ett par förstoringar , det ser iallafall ut så här på min vägg :)
jag gillar det, det blir lite mer personligt!

Kom nyss hem från stan. Har kollat runt lite och haft det kul med ett par fina vänner, köpte faktiskt ett fint linne som jag kan visa er! Vi kollade även på bio.
Har även fått en ny cykel eftersom min blev stulen.. älskar den! visar er den i ett annat inlägg.

ha en trevlig kväll, puss!

Beställd



Nu har jag beställt denna klänningen, tyckte den passade bäst till vintern! hoppas den sitter bra, får hem den om 2-3 dagar !
det var bara min storlek kvar, så där hade jag riktigt tur.
puss

Guld



heej! det var ett tag sedan. Var ju och tävlade i helgen, och vi tog guld! så det var riktigt härligt, oslagbar känsla!
Idag har jag haft utvecklingsamtal,gick bra somvanligt. Nu håller jag på och pluggar lite grann, men ligger i sängen så ska sova snart. Känns riktigt bra att man redan har kommit på en uppfinning till nobelfesten i skolan som vi startade upp idag, men skriver det inte här eftersom jag vet att vissa från min klass läser den så då blír det inte kul.. men nu ska jag läsa igenom NO-häftet och sedan dejta kudden.

nattinatti

TAGGATAGGATAGGATAGGA



Hej på er! nu har jag varit och inhandlat lite godsaker och annat tills imon då det bär av till Stockholm på tävling! kommer bli grymt!! jag är nästan färdig med packningen bara det sista kvar.. (hatar att packa!) men nu ska jag göra iordning det sista och bara chilla!
lägger in ett inlägg med vad jag har packat i väskan som jag ska ha i bussen snart.

ciaoo

Varm O'boy




älskar varm O'boy med grädde nu när det är så kallt ute!

Nu är jag hemma från skolan. Nu ska jag chilla ett taf, kanske plugga lite inför franska provet och sen iväg på träning. Imon är det studiedag(wiiihoooo!) då ska jag hänga med min bästa kusin till hennes gymnasieum, skugga säger vissa. Jag vet att man brukar göra det i nian men lika bra att göra det nu ellerhur? Men det blir ändå sovmorgon för hon börjar vid tjugo i tio! lite nervöst är det ju... men det ska ändå bli kul!

ha de bra
puss

Uggs





De här kom jag hem med idag! älskar dem, helt underbara!

nu ska jag dra på träning

puss

Sadface :(



Min älskade cykel blev stulen utanför skolan igår ! mitt på dagen... kom ut som vanligt och skulle gå till den vanliga platsen där jag alltid ställer cyklen, men så stog den inte där, trodde först någon hade skämtat , men nej! så har polisanmält den och allt, om någon ser den kan ni väll höra av er! men tror de har slängt in den i en bil för den var ju låst och allt, jaja that's life. Igår blev det ändå en härlig kväll, träffade några vänner jag inte sett på långe så det var kul! vi kollade film, skratta och hade de mysigt! Ikväll kommer min storebror och helena hem, då ska vi äta lite gott, och sen sticker jag till en vän.

puss

Gymnasiemässan



Hej! idag hade vi de två sista timmarna på badhuset, vi tränade livräddning och hade typ lite fritid och så..
Efter det gick jag med Sara på gymnasiemässan. Kom hem med en massa olika papper, men tror jag vet vilken jag ska ta, men eftersom det är 1 och ett halv år kvar så kanske jag hinner ändra mig!

puss

Godmorgon



Hej! nu ska jag snart sticka till skolan, vi ska ha musik,språk och engelska om jag inte minns fel. Sedan ska vi till sannarpsbadet, wihoo (eller inte) . Efter det vet jag inte vad som händer än, skulle gå på gymnasiemässan men får se hur det blir...

puss

Grattis pappa


grattis underbara pappa på födelsedagen!
 (hihi älskar bilden)

Hej ! idag har jag firat min pappa som fyller år, så stort grattis till honom!
Skyndade mig hem och började baka scones och dukade fram och tände ljus för att överraska honom, så glad han blev! härligt att göra någon glad. Skolan var väll ändå helt okej idag, sjukt jobbigt att gå upp på morgonen bara.. Men nu blir det att kolla lite film innan man släcker i rummet och försöker sova, imon blir det skola och sedan läxor och sedan träning.

puss

Klänningar







Här är några utav mina favoriter från nelly.com !
jag letar klänning till nobelfesten som vi ska ha som julavslutning i år.
Det är ju inte så långt kvar + att det är skönt att ha det färdigt så fort som möjligt.

vilken av dessa är eran favorit?

Tagga skola...



Hej på er! vill tacka Ellen för en mysig och kul dag/kväll/natt igår! (och även idag) .
Vi tränade först, sedan hem till ellen och äta och sånnt, sen tog vi bussen in till stan och fikade på Roberts, sedan hem och kolla film och datan o sova och sånnt. Filmen vi kollade på var Stick It , en gymnastik film som är sjukt bra, rekommenderar den!
Har beställt hem 3 förstoringar som jag ska sätta upp med en ram på väggen, kan visa er när det är klart!
nu ska jag nog sova , taggar som tusan till skolan imon.... (eller inte)

vi hörs imon, simma lugnt!

Pepparkakor




Lördag


årets klassfoto (haha!)

Snart ska jag sticka iväg på träning. Sedan sova här hemma eller hos en vän, det är inte riktigt bestämt ännu. Är riktigt trött nu, så ska försöka sova högst en halvtimme innan jag måste käka och sedan dra iväg.
Ni får ha en bra lördag!

kram

Fredag



Nu ska jag cykla och träffa några saknade vänner. De har varit ute och rest nu så det ska bli kul att träffa dem, har saknat er enormt! Imorgon kommer en annan fin vän och sover över, det ska bli grymt!

puss

Nytt i garderoben



Stickade pälsvästen- 299:-     Bruna stickade tröjan- 179:- (!)      Stickade tubsjalen- 179:-

Allt är från Zara. Supernöjd verkligen. Den bruna stickade tröjan var bara ett spontanköp , det var påväg mot kassan som blicken fastnade , och endast 179 kronor! underbart skön också!

Den stickade pälsvästen är i storlek M för jag ville ha den lite baggy, även tröjan är i M . Men det var tur jag tog den storleken för den är inte alls så stor.

Den stickade tubsjalen behöver man bara trä en gång över huvudet. Den är underbart skön och snygg!
Är lite trött på alla dessa från ginatricot nu...

puss!

Göteborg



heeej ! nu är jag hemkommen från gbg, vi va på universeum och i kungsbacka och shoppade lite på Zara eftersom vi inte hann det i gbg. Men nu kom det lite hastigt att jag ska till gynastikenshus och hoppa med en uunderbar vän, tell you more later. och ni får bilder på kläderna!
ciaooooo

Autumn













hoppas ni får lite höstkänsla!

Nytt i garderoben









Den här skönheten till jacka följde med mig hem i torsdags. Det är en Odd Molly jacka och den kommer från Nordic Safari. Jag var egentligen ute efter en annan jacka från odd molly, den med lite fluffigare päls. Men det visade sig att alla odd molly jackor var svåra att få tag på eftersom de va slut nästan överallt. Nordic safari hade en i den modellen men den satt inte fint och nästa år kommer jag redan ha tröttnat på pälsen, så jag är glad att jag  tog denna jackan! otroligt skön dessutom. Den ser blå ut på bilderna, men i verkligheten är den mer brun/grå/blå med lite lila nyans.

och skynda er ifall ni vill vara ägare till en odd molly jacka i höst/vinter. För nordic safari skulle inte få in mer...

puss
Vad tycker ni om jackan?

Tillbaka

nu är jag tillbaka, (designen får ta den tid den behöver) !


RSS 2.0